"Chris is a great photographer. Always the client in mind, he is very flexible and always upbeat. And, most importantly, his photography is brilliant."

Willem Koolhaas - Marketing communications Director RSM Erasmus University.

 

"Chris Gorzeman is al jaren tot grote tevredenheid van heel veel medewerkers hofleverancier van RSM. Chris is een unieke fotograaf die op een bewonderenswaardig snelle manier sfeer kan uitdrukken in zijn foto's. Voor hem geldt echt "a picture is one thousand words". Zowel in portretfotografie als in event fotografie is hij een echte kei."

Marianne Schouten - Media & PR Manager RSM Erasmus University.

 

"I sure want to recommend Chris for his great work. He is creative, focused and takes beautiful pictures. Most important; he is a fine person to work with."

Maaike Abrahamse - Co-owner BureauPrevents.

 

"Chris made the photos of my PhD defense in February 2015. He is responsive, reliable and most important: a great photographer. My family and friends loved the photos and during the defense he moved so quietly that I haven't even noticed him. He is a great photographer, he is a joy to work with and I highly recommend him for your photographical needs."

Ruben Osnabrugge - PhD at Erasmus MC.

 

"Het is fijn samenwerken met Chris. Hij maakt prachtige foto's, is betrouwbaar en creatief. Al jaren maakt hij foto's voor Parttime Master Bedrijfskunde, RSM, tot grote tevredenheid."

Rianne van Reeuwijk - Programme Manager Open Programmes

 

"Ik heb zowel zakelijk (Ecorys, Vervangingsfonds/Participatiefonds) als prive meerdere keren samengewerkt met Chris. Meestal ging het hierbij om portretfotografie. Ik doe graag een beroep op Chris omdat hij actief meedenkt over de stijl en benadering van de opdracht en niet schuwt om zijn eigen ideeën of mening over een voorgestelde richting te geven. Kwaliteit van het eindproduct staat altijd voorop."

Robert Eijkelestam - Communicatieadviseur bij Rotterdam Partners.

 

"Het is fijn samenwerken met Chris. Hij maakt prachtige foto's, is betrouwbaar en creatief. Al jaren maakt hij foto's voor Parttime Bedrijfskunde, RSM, tot grote tevredenheid."

Paola van Wijk - Projectmanagement | Community Manager | Marketing & Sales | Communicatie | Social Media.

 

 

Commentaren: 8
 • #8

  Richard van Duin (woensdag, 07 april 2021 19:31)

  Ik had al veel goede verhalen gehoord, en toch verbaasde Chris me toen hij me de foto's van de verdediging van mijn proefschrift stuurde. Vanwege zijn ruime ervaring met het vastleggen van promotieplechtigheden weet hij precies waar hij op welk moment moet zijn. Zo legt hij alle officiële momenten snel en mooi vast, zonder dat je er op dat moment iets van merkt. Een prachtig aandenken. Maar wat mij het meest verbaasde en verheugde was hoe bizar goed hij elke emotie in de zaal heeft vastgelegd. De spanning in mijn gezicht van tevoren en aan het begin van mijn presentatie; de toenemende zelfverzekerdheid naarmate mijn presentatie vorderde; de gespannen blikken met plaatsvervangende zenuwen bij mijn ouders en vrouw; de opluchting bij het klinken van het Hora Est en de ontlading en trots achteraf. Heel bizar hoe hij zo snel en subtiel elke emotie en mooie momenten voor altijd vastlegt. Zeker in deze tijd van corona, met alle restricties en alles dat ik een aantal jaar geleden heel anders had voorgesteld en had gewild, zijn deze foto's van onschatbare waarde. Chris, heel erg bedankt!

 • #7

  Louise Urlings-Strop (zondag, 14 oktober 2018 22:43)

  Zo prachtig zichtbaar als zijn foto's zijn, zo onzichtbaar is Chris zelf als hij aan het werk is. Hij heeft voor mij m'n promotie gefotografeerd en de plaatjes zijn zowel treffend als sprekend. Ze raken de juiste toon en zetten de sfeer treffend neer. Van de spanning vooraf tot de ontlading achteraf. Zowel tijdens het lekenpraatje als tijdens de laudatio als bij de receptie is hij onopvallend aan het werk. Maar het resultaat is bijzonder opvallend!!
  Ook in het contact bijzonder prettig en de foto's zijn snel beschikbaar!

 • #6

  Marjolein Peters (woensdag, 30 maart 2016 17:52)

  Chris is echt een fantastische fotograaf! Hij heeft prachtige foto's gemaakt van mijn promotie aan het Erasmus MC. Bovendien heb je helemaal niet in de gaten dat hij rond loopt. Chris, nogmaals veel dank! Jouw foto's zijn herinneringen voor het leven...

 • #5

  Thomas Pistorius (vrijdag, 22 januari 2016 11:24)

  Chris is een vakman en een kunstenaar. Hij is de fotograaf die je graag zou willen hebben. Zijn foto's brengen precies het moment qua verhaal en emotie in beeld en vormen daarmee schitterende herinneringen aan mijn promotie.
  Daarnaast is Chris in zijn dienstverlening prettig, professioneel en accuraat.

 • #4

  Francois de Kock (dinsdag, 12 januari 2016 09:10)

  Chris photographed my PhD defense and we loved the pictures. Chris has a great talent for capturing the ‘moment’ - he is a true artist. He was also very professional and friendly.
  Thanks Chris!

 • #3

  Hester Dibbits - bijzonder hoogleraar Historische Cultuur en Educatie, ESHCC, Erasmus Universiteit (woensdag, 06 januari 2016 17:33)

  Chris maakte een serie prachtige foto's van mijn oratie. De foto's van de plechtigheid zelf zijn mooi, en de overzichtsfoto's van de receptie ook, maar wat ik vooral echt heel bijzonder vind, zijn de portretfoto's. Daar ben ik zo blij mee! Het contact met Chris heb ik ook als heel prettig en professioneel ervaren.

 • #2

  Chantal Zevenbergen (dinsdag, 05 januari 2016 19:42)

  Chris heeft prachtige foto's gemaakt van mijn PhD verdediging. Hij was onopvallend aanwezig, maar heeft toch alle kiekjes weten te maken. De foto's geven goed de emoties van de verschillende mensen weer. Ik ben er heel blij mee.
  Chantal Zevenbergen- PhD Erasmus MC

 • #1

  Jorie Buijs - promovendus (dinsdag, 05 januari 2016 15:32)

  Prettige samenwerking met Chris: prachtige foto's en onopvallend te werk gegaan.

Commentaren: 1
 • #1

  Charlotte Houck (woensdag, 07 april 2021 19:32)

  Zeer tevreden! Chris kwam zelf met leuke en creatieve ideeën voor foto’s, waardoor ik daar zelf niet over na hoefde te denken. Hij heeft daarnaast een aantal van de belangrijke momenten (hora est, overhandigen bul etc) zeer mooi vastgelegd. Prachtige foto’s die de sfeer van de dag goed weergeven!!