Mijn naam is Chris Gorzeman en ik werk als promotie fotograaf van PHDPHOTO. Ruim 25 jaar geleden ben ik begonnen in de reclame- en modefotografie. Na enkele jaren heb ik mij toegelegd op bruidsfotografie en in meer dan 850 trouwreportages, zowel in binnen- als buitenland, enorm veel ervaring opgedaan. Sinds 2010 heb ik mijn focus voornamelijk verlegd naar de zakelijke markt, het fotograferen van business events, portretten en fotograferen van universitaire promoties. Ongeacht het onderwerp dat ik voor mijn lens krijg, gaat het altijd maar om één ding: op het juiste moment de perfecte foto maken. De juiste hoek, het juiste kader. De essentie. Dat is de uitdaging, die ik iedere dag met veel plezier aanga.

 

In de promotie fotografie draait het om de essentie van de gebeurtenis en het treffend vastleggen daarvan. Sfeer en emotie spelen daarbij een belangrijke rol. Ik heb door mijn jarenlange ervaring een oog ontwikkeld voor de juiste hoek en het juiste kader. Ik weet storende en overbodige elementen uit beeld te houden, maar juist in te zoomen op details, die in één foto een verhaal vertellen. Het relatief korte tijdsframe waarin ik soms maar één kans krijg om een bepalend moment met camera te registreren, houdt mij scherp. Als promotie fotograaf wil ik deze bijzondere gebeurtenis voor de promovendus in een indrukwekkend beeldverslag vastleggen. Mijn doel is een waardevolle herinnering te creëren, waar u de rest van uw leven met veel plezier naar zult kijken.

 

My name is Chris Gorzeman and I work as a PhD photographer of PHDPHOTO. More than 25 years ago I started in advertising and fashion photography. After a few years I have focused on wedding photography and gained a lot of experience in more than 850 international weddings. Since 2010 I have mainly shifted my focus to the business market, photographing business events, portraits and photographing university phd defenses. Regardless of the subject, it's all about one thing: making the perfect picture at the right time. The right angle, the right framework. The essence. That challenges me every day with pleasure.

 

 

As a PhD photographer, I want to record this special event for the PhD student in an impressive visual report. My goal is to surprise you with great photos and create the best possible photoreport of this great event.


Clients

Aegon

ADT/Tyco

AkzoNobel

Boeing Benelux

Erasmus University

Rotterdam School of Management Erasmus University

Eramus School of Law

Erasmus MC Rotterdam

Erasmus School of Economics

DAS rechtsbijstandsverzekeringen 

Goudsche Verzekeringen

AON

ADT/TYCO

Fokker Netherlands

Volker Wessels

Nieuwe Luxor Theater Rotterdam

Ecorys

Gemeenteraad Den Haag

Exact Software

Unilever

TKP Investments

Universiteit van Leiden

International Studies Den Haag UvL

Stamicarbon

Yuki Software

Data Direction Den Haag

Bristol Myers Squibb

Greenchoice

Simon Kucher en Partners Strategy and Consultants

OnlyHuman Werving en selectiebureau 

Awards

Kodak European Gold Award Portrait Photography

Best Wedding Picture - Huwelijksdata Gids

Beste Bruidsfoto Award 2005 - Bruid en Bruidegom Magazine

Beste Bruidsfoto Award 2007 - Bruid en Bruidegom Magazine

Beste Bruidsfoto Award 2010 - Bruid en Bruidegom Magazine

Beste Bruidsfoto Award 2013 - Bruid en Bruidegom Magazine