Werkwijze

Als promotie fotograaf ga ik losjes en uiterst onopvallend te werk op een journalistieke manier. Door een jarenlange zeer uitgebreide ervaring in het fotograferen van mensen en evenementen heb ik een instinct ontwikkeld om de essentie in situaties snel en onopvallend in beeld te brengen. Dus op het goed moment en in het juiste kader. U kunt er zeker van zijn dat geen detail gemist wordt en u kunt zich volledig richten op uw dissertatie tot het verlossende Hora Est! wordt uitgesproken.


Meestal begin ik een kwartier voor aanvang van de promotieplechtigheid met het fotograferen van uw laatste voorbereidingen. Vervolgens maak ik foto’s tijdens het lekenpraatje, de ceremonie met moment waarop het diploma wordt uitgereikt. Daarna maak ik een sfeerbeeld tijdens de receptie, waar u door familie en vrienden gefeliciteerd wordt met uw zojuist behaalde doctorstitel of benoeming tot hoogleraar.
Dit is ook een moment voor foto's met familie en vrienden.

  

Klik hier om een impressie te krijgen van: 

- promotie fotografie Leiden

- promotie fotografie Delft

- promotie fotografie Rotterdam

 

Tarieven

Een fotoreportage van uw promotie of oratie bestaat uit 2 uur aaneengesloten fotografie, nabewerking van de beelden, een beveiligde online gallery en de digitale levering van uw foto’s. Tarieven vanaf € 295,- excl. btw.  

Eventueel kan ik voor u ook een fotoalbum van topkwaliteit maken met daarin een selectie van de mooiste beelden. Heeft u hier interesse in of wilt u een pakket op maat? Neem dan gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Chris Gorzeman


Erasmus University Rotterdam

Fotografie 2 uur

Beeldbewerkingen 

Reiskosten promotie Rotterdam

Geleverd worden 70-100 geselecteerde topfoto's in hoge resolutie, rechtenvrij.

 

Doorgaans beginnen we kwartier voor aanvang. Dan tijdens het 'lekenpraatje', ceremonie en een deel vd receptie met evt. groep/familiefoto's. 

 

 

 

 

€ 295,- excl. btw

 

Universiteit van Leiden

 

Fotografie 2 uur

Beeldbewerkingen 

Reiskosten promotie Leiden

Geleverd worden 70-100 geselecteerde topfoto's in hoge resolutie, rechtenvrij.

 

Doorgaans beginnen we kwartier voor aanvang, binnenkomst, na 'hora est!' de ceremonie en een deel vd receptie met evt. groep/familiefoto's. 

 

 

 

€ 370,- excl. btw

Rotterdam, Leiden, Delft

 

Photography 2 hours

Photo editing

Travelcosts

 

70-100 selected top photos, high resolution, no copyrights.

 

Photography would start 15 minutes before defense. Then introduction speech, ceremony and part of the reception. Also group/family photos are included of course.

 

€ 370,- excl. vat