Voor PhDPhoto promotie fotografie bezoek ik voornamelijk universiteiten in West- en Midden-Nederland. In mijn portfolio vindt u onder andere impressies van promoties aan de Universiteit van Leiden, de Technische Universiteit Delft, de Erasmus University Rotterdam en de Rotterdam School of Management Erasmus University. 

 

Gaat u binnenkort promoveren en heeft u interesse in promotie fotografie door PhDPhoto?

Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie. 

 

Promoveren aan de Universiteit van Leiden

Promoties aan de Universiteit van Leiden vinden plaats in het Academiegebouw aan het Rapenburg 73. De ceremonie wordt, afhankelijk van het aantal genodigden, gehouden in de Senaatskamer of in het Groot Auditorium.

 

Promoveren aan de TU in Delft

Promoties aan de Technische Universiteit in Delft vinden plaats in de van de Aula van de TU aan de Mekelweg 5. De plechtigheid wordt gehouden in de Senaatszaal.

 

Promoveren aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en het Erasmus MC

Promoties aan de Erasmus Universiteit en het Erasmus MC in Rotterdam vinden plaats zowel in de Senaatzaal op Woudestein aan de Burgemeester Oudlaan 50 Rotterdam als in het Erasmus MC in de Queridozaal aldaar. 

 

Bent u benieuwd hoe de dag van de promotie er in Rotterdam uitziet? Op de website van de Erasmus Universiteit vindt u alle informatie, die u zoekt.